top of page

Delta Cocinas - Baño - Hogar

 

A Delta Cocinas fabriquem, des de 1989, mobiliari de cuina, bany, llar i armaris.

Desenvolupem solucions integrals per la llar, en sintonia amb les exigències d'una arquitectura y societat cambiants.

Des de la nostra fundació hem apostat per la innovació, per la creativitat i sostenibilitat de tots els nostres productes.

Des de fa 25 anys apostem per la innovació i la sostenibilitat dels nostres productes per fer la vida més fàcil a les persones.

Gràcies a l'afany d'un reduït grup de persones, la petita empresa que va nèixer el 1989 per dedicar-se a la fabricació de mobiliari de cuina, s'ha convertit en l'actualitat en un concepte global de cuina, bany i llar, amb més de 10.000 m2 d'instal·lacions, amb presència a quatre continents i més de 200 punts de venta a tota Espanya.

Tot això mantenint l'esperit del primer dia: projectar solucions tecnològiques innovadores, apostant per la qualitat, la sostenibilitat i el disseny.

A Delta concebim el bany com una part important de la llar. Aquí comença i acaba el nostre dia. I aquí, més que en cap altre lloc, busquem comoditat, ordre i armonia.

Hem creat diferents ambients de sala d'estar, ampliant la nostra varietat de productes; aquesta colecció sorgeix com a resultat de la fusió entre la funcionalitat i la racionalitat.

bottom of page